Söndag utan ångest!

Helgen har fortsatt i lugnt tempo men jag börjar känna mig rastlös! Hade gärna gått på promenad idag, om det inte hade varit snöstorm!
Jag har blivit på rethumör så jag försöker hela tiden "råka" smyga in ett tryck på Rasmus axel eftersom han har träningsvärk från när han spelade badminton igår!

Jag har faktiskt lagat mat två dagar i rad nu! Igår lagade jag kassler med nå vitlökssås och idag blev det kycklingwok med chili och vitlök. Dagens middag blev så sjukt god, jag måste få skryta lite!

Nää, nu ska jag "krama om" Rasmus över axeln lite :)

PUSS

Vad kostar den där, tusen spänn?

Igår var det partajj på Ersboda, trevligt värre :)

Idag har jag fått sota för gårdagen och nu sitter jag själv i lägenheten eftersom älskling är och spelar badminton! Ja nu undrar ni säkert varför man spelar badminton på en Lördag kväll, eller varför man ens överhuvudtaget spelar badminton frivilligt? Jag kan tyvärr inte svara på dom frågorna!

Jag hade tänkt sitta och moffa hela kvällen. Har bunkrat upp chips, dipp, cola & polly.. Efter jag doppat några chips och tryckt i mig lite polly så blir jag påmind om mitt illamående, så typiskt!

Nää, en liten power nap på det här!


Jävla djurjävel!

Pengar rullar in..

Vad gör man dagen då pengarna kommer in? Joo man åker ner på stan, shoppar ett par jeans, nån väska och så några förvaringsboxar.. Efter det så går man ut och äter och vips så har det försvunnit nån tusenlapp på kontot.
Men det är det värt :) Jag får lön imorgon som jag verkligen inte räknat med, så det är ju sketabra :)

Imorgon kommer mamma förbi med mina studentklänningar jag beställt också, hoppas dom är lika snygga som på bilderna :)

Ikväll har vi haft en riktig rensar kväll också och blivit av med en massa onödiga saker och organiserat upp allt det andra, superbra ju :)

Fredag imorgon, heeeelt fantastiskt!
PUSS

tänker för mycket

Jag tänker alldeles för mycket och tar åt mig helt onödiga saker som jag blir ledsen över. Jag skulle vilja kunna skaka av mig sånna saker, och bara fortsätta med mitt liv..

Någon som kan lära mig hur?

Imorgon <3

Morgondagen kommer att vara en av de underbaraste dagarna i hela mitt liv! Imorgon ska jag fira, hur vet jag inte än.. Men jag ska fira med något storslaget mitt i veckan, för morgondagen kommer att vara så jävla underbar! 09.35 imorgon kommer jag att vara en av de lyckligaste personerna i världen, bortsett från att resten av klassen nog också kommer att vara lika lyckliga!

PUSS PÅ OSS SOM STÅTT UT

Jag bestämt mig!

Jag vill, jag kan, jag SKA! :)

FYFAN!

Nu måste jag få spy ur mig lite galla över en lärare! Jag skrev ett prov förra veckan, jag skrev 20 sidor.. Allt var frid och fröjd, jag satsade på ett mvg och trodde att jag skulle få det. MEN VAD SÄTTER FITTLÄRAREN! JO VG++, TVÅ PLUS EFTER VG!!!! Och en annan som skolkade från hennes lektion för att göra provet senare, ja hon, hon kunde få ett mvg fast läraren dagen innan stod och sa "dom som inte gör provet idag kommer ju inte kunna få högre betyg".. Så nu undrar jag, VAD HAR HON EMOT MIG? Det är inte första gången jag tycker att jag blivit orättvist behandlad. En gång då jag skrivit ett prov fick jag ig eftersom "jag inte skrev så som jag brukar göra" fast jag ändå skrivit ett prov som skulle blivit godkänt av en annan lärare.
Nää fyfan vad jag hatar henne, hon måste hata mig också eftersom hon aldrig kan ge mig bra betyg!

Nu kom Rasmus hem så jag ska gnälla lite till han också!
HEJDÅ

Härligt!

Jag har ju sökt jobb i Kristinehamn i sommar, och nu hörde dom av sig och sa att dom ville att jag skulle komma och jobba där! :) Helt underbart skönt att ha det fixat.. Men nu måste jag bara åka ner dit för ett informationsmöte med gruppchefen! Fast det är ju ett annat problem, nu vet jag iallafall att jag kommer ha jobb där i sommar och nu blev min måndag faktiskt underbar :)
Det kommer alltså att ske, jag kommer att lämna norrland och min trygga tillvaro här uppe för att ge mig ut på äventyr! jaja tänker väl ni, det kan väl inte vara så märkvärdigt? JOO, jag ska lämna familj och vänner och flytta typ 80mil.. det är STORT!

jaja, nu måste jag försöka lämna mina tankar och börja plugga eftersom jag har prov i eftermiddag -.-

PUSS UNDERBARA MÅNDAG!

Underbar Måndag

Jag blir så irriterad då jag läser bloggar och så har dom rubriker som "underbar Måndag", "Härlig vecka" osv.. Måndagar är inte underbara! Min morgon började med att jag knappt höll på ta mig upp ur sängen för jag var så trött, sen fortsatte den med näsblod och om inte det var tillräckligt så kom jag försent till skolan också för benen kunde knappt röra mig frammåt!
Nej men, underbar vecka hörreni!

Jag hade iallafall en mysig helg så nu ska jag sluta gnälla.. Men vissa dagar är man lite nere, så äre bara!

Härlig vecka på er! WOHO

Snabba Cash

Igår var jag och Rasmus iväg på bio och såg snabba cash. Det var en riktigt bra film och den var hemsk på många olika sätt. Den var riktigt spännande och är värd att se :)
Här är en trailer till filmen!
http://www.youtube.com/watch?v=V_F28WdLzps

Filmen är baserad på boken snabba cash som är skriven av Jens Lapidus. Jag har inte läst boken så jag kan inte uttala mig om vilken som är bättre, men jag ger iallafall filmen 4 av 5 cola ferraris! :)


PUSS

fyfan

Har skickat iväg mitt cv och sånt i veckan, känns skönt att det är gjort :)
Drog ut min kursplan idag också och räknade på vad mitt medelvärde skulle vara om jag söker till universitet eller högskola.. lycka till malin din jävla loser kan ni ju skriva som kommentar i det här inlägget! Jag har lust att hoppa av gymnasiet nu.
Fyfan vad deppig jag blev..

Ajaa.. fredag idag, det är ju iallafall positivt!

HEJS

Några minnen


Jag önskar jag kunde ändra det som hände!


I vått och torrt!





(Alla bilder är klickbara)

Eftersom jag är så dålig på att lägga upp bilder så får ni nu en bildbomb av massa härliga minnen! Tänk om man visste det man vet idag, då skulle det varit annorlunda..

PUSS

Förkyld

Jag undrar varför jag ens gick upp ur sängen idag! Snoret rinner och huvudet värker och helst av allt skulle jag vilja ligga kvar i sängen och se på tv eller nått.. Men nä, jag stiger upp ändå.. fast det beror mest på att jag måste skriva ut några saker på skolan som ska skickas iväg! Nää, nu äre väl bäst att göra sig klar för att traska iväg då..

upp, upp å iväg!

Jag har flyt!

Har gjort bort skolarbeten, INNAN dom ska in. Fick vg på sista samhällsprovet jag gjorde, jag som trodde det skulle bli ig. Alltså blir jag godkänd på samhällsen :)
Fick ett gulligt meddelande av min samhällslärare i slutet av provet också.
"Snälla gulle Malin, även om det fanns en del fel så fanns det mycket som var rätt. Det är en av de bättre skrivningarna du gjort."

Har pratat med en lärare om betygfelet hon gjort så det ska ändras så jag kan söka jobb på mina betyg. Ska prata med en annan lärare också som ska kolla så att mitt CV och personligt brev ser okej ut, så imorgon ska jag nog få iväg det :) Har också tagit tag i mitt ig i idrotten så snart är det G där också. Helt underbart! Men varför ska jag alltid vänta så länge innan jag tar tag i säker? Äh, huvudsaken jag gör det iallafall :)

Nu väntar jag på att sista läraren jag ska prata med har tid, sen blir det hem och mysa med älsklingen :)

PUSS

Hehe

Jag kan inte låta bli att vara skadeglad då halva klassen blir utan studiebidrag, och jag sitter här med full närvaro! Lovely :)
Blir slapp dag idag eftersom alla står och tjaffsar om deras frånvaro och sen har vi projektarbete! Men sen ska jag kämpa med CV och personligt brev för jag vill få iväg det så snabbt som möjligt :)

Har hunnit med lite gossip med siss idag också, alltid lika roligt :)
Har laddat min kamera också så jag ska ta kort på mina skuggor sen idag och visa!

Nää, nu ska jag fortsätta att göra ingenting :)
HEJS

Då vare över

Det var som alla sagt, Jackie vann.. men Patrik blev glömd, HAN VANN OCSKÅ! Bra tycker jag, för jag gillar inte Erika :)

HEJS

Varning för töntigt inlägg

Efter allt snack om hur bra make up stores ögonskuggor är och efter några dagars tittande på nätet så bestämde jag mig idag för att fara och titta på skuggorna. Köpte med mig två stycken microshadows i färgerna muffin & rusty, OCH JAG ÄR KÄR! Helt underbara att använda, till och med jag som är värdelös på att sminka mig lyckas få det bra :) Efter lite mer tittande så har jag två färger till på önskelistan, diva & cookie.
Kosta vad det kosta vill, jag älskar MUS! Och eftersom dom är så pigmentrika så behöver man inte halva burken för att det ska synas, alltså räcker dom säkert länge :]
Nää, nu ska jag sluta tjata om ögonskuggorna.. känns konstigt att skriva om smink!

Nu är det 22 minuter kvar till senaste paradise avsnitten för den här säsongen, känns både spännande men ändå tråkigt för då är det ju slut sen!
Vem tror ni vinner? Alla tjatar ju om att Jackie kommer vinna.. Men, nu är det inte så länge kvar till man får veta :)

PUSSHEJ

Oj

Nu var det länge sen jag uppdaterade!
Har väl inte hänt så himla mycket iallafall.. I Fredags drog jag och Rasmus iväg på fest hos en av hans klasskompisar, det resulterade i ett besök på krogen efteråt också. Det var en riktigt trevlig kväll med ölspel och massa härligt folk :)
Lördagen gick åt till att återhämta sig från Fredagens festade och Söndagen blev också en slödag, härligt!
Idag började allvaret igen men det var lungt på skolan så det mesta jag har roat mig med är att sitta och uppdatera facebook och bloglovin, men det har varit segt där också!
Vi slutade halv tolv idag, så jag och Jonsson for och gymmade ett tag :) Jag tog det lite lugnare idag eftersom då jag gymmade med Malin i Torsdags så resulterade det i en jävla träningsvärk i hela kroppen som suttit kvar hela helgen! Så idag blev det mest kondition och lite ben, härligt det också :)
Lite lat som jag är också så lyckades jag tigga till mig skjuts av mamma efteråt :]

Just nu sitter jag och kämpar med att skriva CV och personligt brev, jag börjar känna mig stressad över att få iväg det där! Men eftersom jag inte är van att sitta och skryta över mina kunskaper så känns det helt omöjligt att skriva ett CV och personligt brev..

Nä, nu blir det en paus så jag kan pussa lite på min älskling :)

HEJS

RSS 2.0