Valborg

Jag har så himla ont i magen eftersom jag är så orolig.. Jag är rädd för vad jag gett mig in på, och jag har ingen aning om hur jag kommer att reagera eller vilka känslor som kommer dyka upp. Jag vet, ganska dumt faktiskt, men prövar man aldrig så vet man inte. Gammla saker ska inte behöva påverka idag, men tyvärr har det blivit så.

Valborg idag. Vi får se hur den här helgen slutar, antingen helt okej.. eller helt åt h-vete!
R åker på Söndag, det är iallafall helt åt helvete..

Nu ska jag iväg för några timmars praktik! HEJS!

Shopping!

Det var mycket bilfix ihelgen! I Fredags tog vi fram bilen och på Lördagen så bytte vi olja i den och igår så bytte vi stift, tätade nått i motorn, rengjorde luftfiltret och tvättade den :) Känns helt underbart skönt att ha bil igen!

Imorse for jag iväg på mekonomen för att beställa ventilkåpspackning och ett nytt luftfilter som vi ska byta under veckan :) Sprang även in på onoff och köpte ett usb vi ska ha till stereon i bilen.
Självklart kunde jag inte låta bli att fara på H&M också, så där fyndade jag en mörkblå kofta och en t-shirt från the garden collection. Den är så himla somrig så jag kunde inte låta bli den :]

Nu ska jag snart iväg på praktik, slutar halv tio ikväll..

PÖSS PÅER!

suck..

Det värsta som finns är nog att måsta stiga upp, och se sin älskling få ligga kvar och mysa i sängen! Fy å.. nu blire iväg på praktiken och se vad den här dagen har att ge. När jag kommer hem ska jag ta en skön power nap!

Hejs :)

trött!

Idag är jag så himla trött! Blev senare igår än vad jag tänkt mig, fast jag la mig ändå tidigt. Men idag är jag jätte trött och vet inte hur jag ska klara av en dag på praktiken..

Jag blir så himla irriterad på ellos! Beställde en jacka för snart två veckor sen, och jackan har fortfarande inte kommit fram. Kollid numret är inte korrekt så man kan inte spåra den heller. Jävla klantarslen!

Nää, börja göra sig klar nu då.. tänk att få lägga sig i sängen brevid R igen och sova lite grann.. bara liiite.. nää juste, jag börjar ju snart!

HEJS

Ojoj!

Efter att ha levt dyrt den här månaden med dyra skoinköp, balbiljetter och kläder så har vi bestämt oss för att leva billigt i veckan! Vi ska klara oss på ungefär 100kr till mat, det kommer bli spännande..  men jag tror vi kommer klara det :)

Igår var vi iväg på partajj på Ålidhem och sen vidare ut på origo, det var riktigt trevligt :) Men man får ju sota för det idag, mår ju inte allt för bra!

Nu ska jag lägga mig och sova, klockan är ställd på 05.15!

PUSS

Oj, redan?

Efter nästan två års tjatande om att få ta allergi test för att se vad jag är allergisk mot så har jag för några veckor sen fått göra det. Och idag fick jag domen! Kvalster, timotej(vanligaste grässorten i Sverige), häst & björk är det som orsakar mina besvär. Jag tackar sjukvården för att ni var så snabba att förstå mina problem!

Nu blire tv-tittande.

PÖSS

jajjemen!

Imorgon är det sista praktikdagen för den här veckan, som faktiskt gått riktigt fort! Och imorgon så kommer mamma förbi och lämnar skorna & klänningen jag beställt :) Men tyvärr så har inte jackan hunnit komma..

Nu blir det sängen! Är riktigt trött och ska upp tidigt..

GONATT

Tjoho!

Vi är nu i mitten av april, och jag önskar att tiden kunde sakta in lite grann!
Praktiken går riktigt bra, men fötterna fortsätter att värka av allt springande..

Pratade med enhetsschefen på min blivande arbetsplats för i sommar, och jag ska börja jobba dagen innan midsommar.. undrar om jag fått ett skitschema, jag har ju inte fått varit med och välja något alls! Och så ska jag jobba nästan 100%. Men det blir säkert bra, en sommar med bara jobb, det är ju underbart för jag har ju inte haft det dom senaste åren! Ääh, jag sa ju faktiskt att jag kunde jobba så jag får skylla mig själv..

Stod och köade i några timmar igår för att få tag på balbiljetterna som släpptes, och det vare värt för jag fick mig ett par :)

Nu ska jag snart börja göra mig klar för att fara på praktiken för ännu en kväll, börjar bli riktigt sliten nu känner jag!

Pöss påer!

Förvånad!

Kollade almenackan idag, och blev helt ställd då jag såg att matte och psykologi prövningen skulle vara imorgon och inte på Torsdag som jag tidigare trott. Så jag skyndade mig att ringa expen på skolan för att få höra vilken tid det skulle vara. Men då visade det sig att jag inte var uppskriven på den här psykologi prövningen utan den som är i mitten av maj. Och Matte prövningen hade också den blivit uppskjuten till i maj.. det är ju super bra, då kanske jag har en chans och jag hinner ju plugga mer :)

Nu ska jag ta och göra mig klar för praktiken.. tre kvällar väntar mig!
Det gick jätte bra på praktiken igår :) Jag tror jag kommer att trivas, men jäklar vilket spring det är. Enda gången man sitter är faktiskt på sina raster, full fart hela tiden alltså. Mina fötter gjorde riktigt ont igår eftermiddag då jag slutade!

Nää, in i duschen och sen UPP UPP Å IVÄG!

Ojoj!

Nu har mina shoppingfingrar varit i farten igen.. Men det blev en billig klänning som det var kärlek vid första ögonkastet med! Och jag som inte har så många klänningar behöver verkligen en..
Nä, nu ska jag sluta försvara mig! Praktiken börjar imorgon och jag ska upp 05.30! Tjoho!

GODNATT

Ansökan klar!

Nu har jag skickat in min ansökan till universitetet i höst. Fast jag kommer nog inte vara behörig att söka, eftersom matte b inte är min starka sida så jag har lagt det åt sidan och jag har provet om några dagar!
Men men, sökt har jag iallafall gjort nu.. och det känns ganska bra faktiskt :)

Nu ska jag ta tag i disken och min projektrapport som tydligen inte skriver sig själv!

PUSS!

Done!

Högskoleprovet är nu gjort för första gången, och jag är faktiskt nöjd med resultatet :) Känns skönt att ha det gjort, kändes som det var evigheter sen jag anmälde mig!

Grannarna har fest.. Alltså, jag menar inte bjuda över några kompisar till sin lilla etta. Utan det är FETFEST! Golvet dunkar i lägenheten och vi hör fulla människor skrika i lägenheten intill. Just nu är jag glad att vara nykter :)

Ska se på lite film med älskling nu!

PÖSS

Hmhm!

Försöker ta mig in och göra en kortversion av högskoleprovet eftersom jag inte pluggat något alls! Men det verkar som att det är fler som kommit på den smarta idén att göra det kvällen innan högskoleprovet är, för sidan fungerar inte för mig!

Har fått ett meddelande om att mina converse har blivit skickade också, så om två arbetsdagar ska dom tydligen vara framme! Underbart :)

Ikväll har jag och älskling myskväll. Blev marinerat kött och rött vin till middag, nu sitter vi och tittar på talang och dippar grönsaker.. ja, grönsaker!
Nu är rklaemen slut så jag ska återgå till teven.

PÖSS

Happy!

Har internetshoppat ikväll.. Alltså inte tittat runt som jag alltid brukar göra, utan jag har faktiskt beställt efter saker. Att internetshoppa är så nytt och spännande för mig! Jag har inte beställt efter många saker själv, utan jag brukar överlåta det till mamma. Idag överlät jag bara lite åt mamma, men det är bara för att hon hade rabatt på ellos.. så där ifrån blev det en jeansjacka.

Jag har ju blivit heeelt in loove i röda converse, så jag fick lov att beställa efter ett par ikväll. HELT SJÄLV.

Min nervositet har fortfarande inte släppt och tankar bara snurrar i mitt huvud. Har jag blivit blåst? Vad händer om dom inte passar fast jag vet att dom gör det eftersom jag provat? Kommer jag måsta betala returfrakt? osv osv.. Ääh, det här kommer bli asbra :)

Nu ska jag se några avsnitt ghost whisperer, älskar den serien :)

Juustja, eftersom alla påminner mig hela tiden så tänkte jag påminna er: högskoleprovet på lördag!
Vem kan ha missat det egentligen?

PÖSS

RSS 2.0