Just nu..

lyssnar jag på Melissa Horn och strör lite extra salt i såren!

Ååååh!

Det var länge sen jag kände mig såhär arg och ensam. Rasmus bara försvann ut genom dörren utan att jag han reagera på vad som hände. Var det nån slags påskfest? Jahaa, jag får också följa.. jaa för jag känner mig ju så himla fräsh då jag står och diskar att det bara är att snöra på sig skorna och dra ut!

Nu ska jag hitta på något.. jätte roligt.. typ torka disken!


hmf..

Fick just mejl från naturkunskapsläraren, han har redan rättat mitt prov som jag skrev idag.. och det blev ett vg! Vilket jävla skit!

Nu ska jag deppa ihop ett tag..

Härligt!

Sitter och ser på ghost whisperer, dricker vaniljte och äter riskakor med pizzasmak!
Provet som jag hade tidigare idag gick bra tror jag, läraren sa då att det såg bra ut :) Så håll tummarna nu!

Jag längtar efter min älskling! Igår kom han hem sent från skolan, och så satt ju jag och pluggade nästan hela tiden.. Så jag hoppas han snart kommer hem :)

Nu ska jag fortsätta se lite ghost whisperer, har tvätt,disk & matlagning att ta han om senare..

Pussisar!

Plugg, plugg, plugg..

Jag har suttit och pluggat i stort sätt hela tiden från klockan ett idag, så nu är jag jäkligt less! Men jag känner att jag fortfarande inte pluggat klart till provet vi ska ha imorgon.. så jag tänker snart lägga mig och läsa lite mer!

Skrev ju ihelgen att jag var sugen på att beställa kläder från utlandet.. Men nu har jag ändrat mig och vill beställa från Kan Dee istället! Jag älskar trycken! Men.. 259kr för en t-shirt, och jag vill ha typ.. ALLA! Hmhm, får se hur det blir med det där :)

Jag fick hem mitt schema för praktiken idag iallafall. Jag är ledig alla helger och mitt schema är bra varierat med kvällar och helger :) Varje Fredag slutar jag halv fyra, och på Måndagarna börjar jag oftast halv två, super bra :)

Nää, nu ska jag återgå till pluggandet!

PÖSS :)

Blää

Jag är uttråkad! Har sett flera avsnitt ghost wisperer, druckit upp mitt vin och ätit upp alla polly.. vad ska jag göra nu då?
Melissa Horn, Salem Al Fakir, Markus Krunegård och maskinen är i stan. Jag sitter hemma. Ingen vill fara dit med mig. Det är tråkigt.
Lite internetshopping kan nog få mig på bättre humör! Tröjor, skor och kanske lite smycken kanske ska få äran att bli mina :)

Hm, grannarna gjorde mig ännu en gång påmind om att det är Lördag.. HALLÅ, NI BEHÖVER INTE SKRIKA FEST! Jag fattar redan att alla andra har roligt..

Pöss på er!

Lördagkväll

Älskling ska iväg på partajj ikväll, så jag kommer att spendera kvällen med vin, polly & ghost wisperer. Inte helt fel det heller :)
Det kanske blir nå internetshopping också, jag har hittat en helt fantastisk sida från utlandet jag vill beställa ifrån. Frakten är bara på 50kr så det är inga fel alls + att kläderna är jätte billiga där! :)

Nää nu blir det att återgå till vinet & ghost wisperer!

PÖSS

!

Har varit iväg och köpt ett våffeljärn med älskling idag :) Det är ju våffeldagen, och då måste man ju äta det! Så om en stund blir det att mumsa i våfflor.

Imorgon är det fredag, på fredag är det helg, på helgen får man äta godis <3

Vet förövrigt inte vad som händer resten av helgen.. R ska festa på Lördag. Jag vill på Ume open, men det kostar pengar. Och jag har prov på Tisdag som jag måste plugga på!

Jajaaaa, ska ta och plugga lite nu!

HEJS!

HAHA!

http://emmamli.bloggplatsen.se/2009/04/09/1767955-yuck/#kommentarer
Det där är roligt! VÄLDIGT VÄLDIGT roligt :)

PÖSS

Taggad!

Har suttit och funderat på hur jävla svårt det kan vara att gå ut och gå varje dag? För några år sedan gick jag ner 8kg på två månader, genom att promenera varje dag. Så nu har jag taggat mig själv till att börja gå igen.. Och jag ska dra ner på sötsakerna!
Så, imorgon blir det promenad :D

Nu börjar det bli dags för sängen.. är riktigt trött!

GODNATT

Låång ledig!

Idag är första dagen på min ledighet igen, har inge skola förrän på Tisdag :)
På spåret går på tv samtidigt som jag ligger och slösurfar runt på internet, det jag legat och gjort dom två senaste timmarna!

Jag är såå sugen på att tatuera mig igen! Jag har jätte många ideér men det är så svårt att veta vilken man fortfarande kommer att tycka om sen då det gått typ 20 år..
Jag vill iallafall göra en till stjärna på vristen för att texten jag har där är så lång!
Juustja, jag vill göra en industrial piercing också, det har jag velat göra i jätte många år..

Ääh, nu ska jag duscha eller nått istället för att tänka på tatueringar. Ikväll ska jag till Tezza och plugga :)

PÖSS

Underbar morgon!

Solen skiner, bara någon liten minusgrad och har lång tid på mig att göra mig klar nu på morgon :) Idag är jag på bättre humör än igår kväll.
Nu ska jag ta och göra mig klar för att gå iväg till skolan i det härliga vädret och idag ska jag nog ta och använda min nya ögonskugga!

HEJS :)

hmff..

Länge sen jag skrev! Förra veckan då det var lov hade jag fullt upp med att jobba kändes det som. Känns skönt att vara tillbaka i vardagen.
Jag är på dåligt humör och jag ser verkligen inte fram emot studenten just nu, vem vill variera sitt liv med bajstorkar jobb och arbetslöshet? Inte jag iallafall, men så kommer det bli eftersom jag inte kommer kunna läsa socionom.. ja, jag är så värdelös att jag inte kommer ta mig in!

Men något som iallafall gör mig lite glad ikväll är pussar från älsklingen, bullar och så min nyinköpta necessär från make up store där jag också fick lov att köpa med mig en ny ögonskugga!

MEN.. min arga sida tar ändå över! Nu ska jag plugga, så jag då inte sumpar hela mitt liv.

HEJS

Alice i underlandet

Finns det någon porrfilm som skämtat till den titeln än? Annars är det väl på tiden snart tycker jag!
Var iallafall iväg och såg den nya Alice i underlandet nu ikväll och den var helt fantastisk! Visst, kanske lite barnfilm över det hela.. men jag kan inte sluta fundera på "tänk om det finns på riktigt? Jag vill vara Alice! Jag vill flytta ner i wonderland!". Men jag tror det bara är hittepå allt ihopa tyvärr :(


En sak som var negativt med bion var att några jävla ungar tycker det är roligt att sitta och prata och leva om under filmen. HALLÅ! NI HAR BETALAT FÖR BION, VARFÖR PRATAR NI DÅ BORT DEN?

Jaja, den var iallafall bra :)
Bussresan hem var också bra, riktigt underhållande att sitta och lyssna på då två tjejer sitter och jämför vem som är sjukast.. "Men har du slagit sönder din pojkväns bilrutor med en skruvmejsel för att han varit otrogen? Det har iallafall jag." Osvosv..

Sovmorgon till halv tolv imorgon, härligt! På Fredag har jag bara en lektion och så kommer R´s pappa och bror på Fredag, kommer bli skojjs :)

PÖSS

Trötter!

Jag är riktigt trött idag, det är tungt att gå i skola!
Jag har förövrigt hittat en ny balklänning eftersom den andra inte fanns i strl, så imorgonbitti klickar jag hem den :)
En annan sak jag vill klicka hem är ett par pumps med 11cm klack och platå, de är i äkta läder.. DOM ÄR SÅ SNYGGA! Men priset är liiite högt :(
Heeelt underbara!!


Tezza fyller 18 imorgon, jag är taggad på smörgåstårta! MUMS!

NU: SÄNGEN

Riskaka..

i ögat! Det svider..

RSS 2.0